Elbil lading

 

ELBIL-LADING I EKSISTERENDE BORETTSLAG
-ENDELIG ER DET MULIG

Mange borettslag ønsker å investere i ladebilstruktur for sine beboere, men er usikker på om det er kapasitet i strømnettet. Mange frykter at de må investere i kostbar infrastruktur og nye trafostasjoner. Med de nye effektbaserte tariffene som blir innført i Norge i 2019 er det også svært viktig å ha kontroll på det totale effektforbruket, her kan man fort ende

opp med å betale like mye for 1 dagsforbruk som for en hel måned. Det er viktig at det er rettferdighet for beboerne, de som lader elbil betaler sin del. Samtidig som at det er mulig å utvide med flere brukere etter hvert som behovet melder seg.

Mange borettslag ønsker å investere i ladebilstruktur for sine beboere, men er usikker på om det er kapasitet i strømnettet. Mange frykter at de må investere i kostbar infrastruktur og nye trafostasjoner. Med de nye effektbaserte tariffene som blir innført i Norge i 2019 er det også svært viktig å ha kontroll på det totale effektforbruket, her kan man fort ende opp med å betale like mye for 1 dagsforbruk som for en hel måned. Det er viktig at det er rettferdighet for beboerne, de som lader elbil betaler sin del. Samtidig som at det er mulig å utvide med flere brukere etter hvert som behovet melder seg.

EKSISTERENDE BORETTSLAG: PROBLEMER MED Å TILBY ELBIL-LADING TIL BEBOERNE?
MANGLENDE KAPASITET I EKSISTERENDE STRØMNETT?

ZAPCHARGER PRO

ZAPCHARGER er en ny elbillader som løser disse utfordringene.

ZAPCHARGER har en patentert fase- og lastbalanseringsfunksjon. Den tillater deg som kunde å utnytte 100% av tilgjengelig kapasitet til enhver tid. Dette medfører en drastisk forenkling av nødvendig infrastruktur, mao. installasjonskostnadene reduseres dramatisk i forhold til konkurrentene. ZAPCHARGER kan håndtere både 1-fase og 3- fase lading.

FORDELER:

  • Lastbalansering
  • Skalerbart system
  • Kø-håndtering
  • Integrert jordfeilvern type B
  • Innebygd strømmåler i hver ladeboks
  • Innebygd betalingsløsning
  • Verdiøkning av bolig
  • Utviklet i Norge

BI ELEKTRO AS I SAMARBEID MED ZAPTEC

I samarbeid med det norske selskapet Zaptec AS kan nå BI Elektro AS endelig tilby fullgod løsning for lading av elbiler i eksisterende installasjoner. I mange eldre borettslag setter eksisterende infrastruktur begrensninger vedr. lading av elbiler. Nå kan man ved aktiv laststyring endelig se bort fra denne problemstillingen.

Ønsker du at vi kontakter deg?

VINDELHAGEN

VINDELHAGEN

UTBYGGER: 

Heldal Eiendom AS ble startet i 1999 og er et heleid datterselskap av Entreprenør Magne Heldal AS som har har jobbet innen byggebransjen siden 1978. Ved utførelse av et prosjekt, vektlegges oppfølging av våre kunder både før, under og etter at prosjektet er overlevert. Heldal Eiendom er en entreprenør som bygger og formidler sine enheter selv.

OPPETVEIT

OPPETVEIT

KUNDE:

Sameiet Oppetveitvegen 5 ble bygget i 2012. Sameiet består av totalt 19 leiligheter med felles garasjeanlegg og gjesteparkering.

HETLEVIKHØYDEN BORETTSLAG

HETLEVIKHØYDEN BORETTSLAG

KUNDE:

Hetlevikhøyden Borettslag
Hetlevikåsen 20
5173 Loddefjord