Elbil lading

 

El-bil lader Bergen og omegn.

Vi installerer løsninger for ladestasjon og ladeuttak til elbiler i Bergen og omegn.

Ifølge Statens Vegvesen pr mars 2019 er nå for første gang 50% el-bil andel i nybil markedet. Elbilene er et viktig bidrag til reduserte klimautslipp i transportsektoren. Utslippene skal ned med 40 prosent innen elleve år . Elbiler og innblanding av biodrivstoff er viktige bidrag for å nå målet. – Deres prognose er at vi kommer til å ha 1,5 millioner elbiler på norske veier i 2030. kilde: https://vegnett.no/2019/03/mer-enn-50-prosent-elbil-andel-for-forste-gang/

SMART HJEMMELADING AV ELBIL I BERGEN OG OMEGN.

Det er klart du helst vil lade elbilen hjemme. Hjemmeladeren vi tilbyr er en ny og sofistikert ladestasjon beregnet for privat garasje eller biloppstillingsplass. Den gir deg frihet til å lade elbilen hjemme når det passer deg.

Velg en fremtidsrettet hjemmelader. Din elbil lader har da mulighet for å lade når strømmen er billigst.

LAVERE KOSTNADER, MAKS EFFEKT

El-bil ladestasjon for hjemmebruk gir deg maks ladehastighet ut fra kapasiteten på strømnettet og hastigheten elbilen kan lade med. Med en ladefart på 22 kilowatt kan du lade elbilen opp til en kjørelengde på opptil 110 kilometer i løpet av én time.

TRYGGHET FOR DEG OG FAMILIEN

Med vår leverandørs ladestasjon lader du helt trygt hjemme med anbefalt type 2-stasjon, softstart og innebygd jordfeilbryter. Hjemmeladeren installeres av elektriker i garasjen din eller på biloppstillingsplassen hjemme, ved hytta eller feriehuset.

PASSER ALLE TYPER ELBIL

Hjemmeladeren, som vi leverer i Bergen og omegn, passer til alle typer elbiler – enten det er Tesla, Nissan, Volkswagen eller Jaguar. Du trenger med andre ord, ikke bytte ladestasjon når du bytter bil.

Ring oss på tlf. 55 15 50 80 og bli en av våre fornøyde kunder du også!

ELBIL-LADING I EKSISTERENDE BORETTSLAG
-ENDELIG ER DET MULIG

Mange borettslag ønsker å investere i ladebilstruktur for sine beboere, men er usikker på om det er kapasitet i strømnettet. Mange frykter at de må investere i kostbar infrastruktur og nye trafostasjoner. Med de nye effektbaserte tariffene som blir innført i Norge i 2019 er det også svært viktig å ha kontroll på det totale effektforbruket, her kan man fort ende

opp med å betale like mye for 1 dagsforbruk som for en hel måned. Det er viktig at det er rettferdighet for beboerne, de som lader elbil betaler sin del. Samtidig som at det er mulig å utvide med flere brukere etter hvert som behovet melder seg.

 

Mange borettslag ønsker å investere i ladebilstruktur for sine beboere, men er usikker på om det er kapasitet i strømnettet. Mange frykter at de må investere i kostbar infrastruktur og nye trafostasjoner. Med de nye effektbaserte tariffene som blir innført i Norge i 2019 er det også svært viktig å ha kontroll på det totale effektforbruket, her kan man fort ende opp med å betale like mye for 1 dagsforbruk som for en hel måned. Det er viktig at det er rettferdighet for beboerne, de som lader elbil betaler sin del. Samtidig som at det er mulig å utvide med flere brukere etter hvert som behovet melder seg.

EKSISTERENDE BORETTSLAG: PROBLEMER MED Å TILBY ELBIL-LADING TIL BEBOERNE?
MANGLENDE KAPASITET I EKSISTERENDE STRØMNETT?

ZAPCHARGER PRO

ZAPCHARGER er en ny elbillader som løser disse utfordringene.

ZAPCHARGER har en patentert fase- og lastbalanseringsfunksjon. Den tillater deg som kunde å utnytte 100% av tilgjengelig kapasitet til enhver tid. Dette medfører en drastisk forenkling av nødvendig infrastruktur, mao. installasjonskostnadene reduseres dramatisk i forhold til konkurrentene. ZAPCHARGER kan håndtere både 1-fase og 3- fase lading.

FORDELER:

  • Lastbalansering
  • Skalerbart system
  • Kø-håndtering
  • Integrert jordfeilvern type B
  • Innebygd strømmåler i hver ladeboks
  • Innebygd betalingsløsning
  • Verdiøkning av bolig
  • Utviklet i Norge

BI ELEKTRO AS I SAMARBEID MED ZAPTEC

I samarbeid med det norske selskapet Zaptec AS kan nå BI Elektro AS endelig tilby fullgod løsning for lading av elbiler i eksisterende installasjoner. I mange eldre borettslag setter eksisterende infrastruktur begrensninger vedr. lading av elbiler. Nå kan man ved aktiv laststyring endelig se bort fra denne problemstillingen.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Vindelhagen

Vindelhagen

UTBYGGER: 

Heldal Eiendom AS ble startet i 1999 og er et heleid datterselskap av Entreprenør Magne Heldal AS som har har jobbet innen byggebransjen siden 1978. Ved utførelse av et prosjekt, vektlegges oppfølging av våre kunder både før, under og etter at prosjektet er overlevert. Heldal Eiendom er en entreprenør som bygger og formidler sine enheter selv.

Oppetveit

Oppetveit

KUNDE:

Sameiet Oppetveitvegen 5 ble bygget i 2012. Sameiet består av totalt 19 leiligheter med felles garasjeanlegg og gjesteparkering.

Hetlevikhøyden borettslag

Hetlevikhøyden borettslag

KUNDE:

Hetlevikhøyden Borettslag
Hetlevikåsen 20
5173 Loddefjord