Elbil lading

 

Installasjon av elbilladere og ladeanlegg

BI Elektro installerer infrastruktur, elbilladere og komplette ladeanlegg for borettslag, sameier, bedrifter, utbyggere og privatpersoner.

Å etablere infrastruktur for elbillading er en nyttig og fremtidsrettet investering, selv for dem som ikke har elbil.  Skal du som utbygger eller privatperson selge bolig i dag, er mulighet for elbillading ett sterkt og prishevende salgsargument

Ved å la BI Elektro installere ditt ladeanlegg, beholder du valgfriheten. Man kan sette administrasjonen bort til eksterne leverandører eller man kan velge å administrere det selv og kun betale for strømmen man bruker

Vi tilbyr elbilladere fra anerkjente og velprøvde leverandører som har lang fartstid i elektromarkedet.  Vi har også ett tett samarbeid med Zaptec. De leverer flere ulike løsninger for finansiering, administrering og fakturering. Gå gjerne inn på deres side for mer informasjon.

Skulle det være behov for konstruksjonsmessige bygningsarbeider eller utvendige gravearbeider, formidler vi gjerne kontakt med våre erfarne samarbeidspartnere. Vi kan også tilby totalleveranse om det er ønskelig med kun ett kontaktledd.

 

Mulighetene er dine – Ansvaret er vårt

Ønsker du at vi kontakter deg?

Hetlevikhøyden borettslag

Hetlevikhøyden borettslag

BESKRIVELSE:

Forutsetninger:

I Hetlevikhøyden Borettslag var det utfordringer mht. kapasitet på det elektriske nettet. Det er lagt inn ny inntakskabel og montert egen fordeling for elbillading.

Type ladeanlegg:

Det er installert nytt inntaksskap for ladesøyler på utvendig parkering. Det er videre levert 5 stk poletop doble ladesøyler, bestykket med 10 stk ZapCharger Pro ladestasjoner.


Utførelse

Alle ladestasjonene på en kurs vil dele på tilgjengelige kapasitet via en lastbalanserings-algoritme som kjører i ZapCloud. Ladestasjonene vil dynamisk styre effekten til hver bil avhengig av antall aktive ladestasjoner og tilgjengelig strøm i installasjonen. Dersom det ikke er minimum strøm tilgjengelig til enda en ladestasjon, så vil denne havne i kø til det er tilgjengelig strøm igjen. Ladingen vil da starte automatisk

For å benytte ladestasjonene må beboerne ha ladekabel "Type 2". Man registrerer seg som bruker hos ZapCharger i deres app som er tilgjengelig i androiod Playstore eller Apple Itunes.

For å starte lading kobles bilen til ladestasjonen, man åpner deretter ladeappen på telefon og trykker "start lading".

THE FUTURE IN POWER TECHNOLOGY  ​

https://www.zaptec.com/no/ 

ZAPTECs visjon er å forvandle alt.

ZAPTEC har sitt hovedkontor i Stavanger, og alle produktene er designet, utviklet og produsert i Norge.

 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x