Elbil lading

 

Installasjon av elbilladere og ladeanlegg

BI Elektro installerer infrastruktur, elbilladere og komplette ladeanlegg for borettslag, sameier, bedrifter, utbyggere og privatpersoner.

Å etablere infrastruktur for elbillading er en nyttig og fremtidsrettet investering, selv for dem som ikke har elbil.  Skal du som utbygger eller privatperson selge bolig i dag, er mulighet for elbillading ett sterkt og prishevende salgsargument

Ved å la BI Elektro installere ditt ladeanlegg, beholder du valgfriheten. Man kan sette administrasjonen bort til eksterne leverandører eller man kan velge å administrere det selv og kun betale for strømmen man bruker

Vi tilbyr elbilladere fra anerkjente og velprøvde leverandører som har lang fartstid i elektromarkedet.  Vi har også ett tett samarbeid med Zaptec. De leverer flere ulike løsninger for finansiering, administrering og fakturering. Gå gjerne inn på deres side for mer informasjon.

Skulle det være behov for konstruksjonsmessige bygningsarbeider eller utvendige gravearbeider, formidler vi gjerne kontakt med våre erfarne samarbeidspartnere. Vi kan også tilby totalleveranse om det er ønskelig med kun ett kontaktledd.

 

Mulighetene er dine – Ansvaret er vårt

Ønsker du at vi kontakter deg?

Oppetveit

Oppetveit

BESKRIVELSE:

Sameiet Oppetveitvegen 5 ble bygget i 2012. Sameiet består av totalt 19 leiligheter med felles garasjeanlegg og gjesteparkering.
Vi har ettermontert ZapCharge PRO ladestasjoner for el-bil i felles garasje anlegg

Forutsetninger:

I Sameiet Oppetveitvegen 5 var det utfordringer mht. kapasitet på det elektriske nettet. Det er lagt inn ny inntakskabel og montert egen fordeling for elbillading. Det er forutsatt at alle parkeringsplasser skal kunne tilkobles ladeanlegget.

Type ladeanlegg:

ZapCharger Pro med PLC-modul.

Utførelse

Anlegget er etterinstallert, det er utenpålagt kabling med 2 stammer og avtapningsbokser til ZapCharger Pro ladestasjon.

Alle ladestasjonene på en kurs vil dele på tilgjengelige kapasitet via en lastbalanserings-algoritme som kjører i ZapCloud. Ladestasjonene vil dynamisk bytte mellom 3-fase og 1-fase lading avhengig av antall aktive ladestasjoner og tilgjengelig strøm i installasjonen. Dersom det ikke er minimum strøm tilgjengelig til enda en ladestasjon, så vil denne havne i kø til det er tilgjengelig strøm igjen. Ladingen vil da starte automatisk

BI Elektro -din elektriker Bergen

Name:
Email:
Subject:
Message:
x