OM OSS

Om BI Elektro

BI Elektro startet i 1991 i Storhammeren i Fyllingsdalen. Allerede da bestemte vi oss for at vi skulle fokusere på installasjon av boliger og næringsbygg. Samt service til næringslivet. 

Vi ble enige om at vår ledestjerne skulle være at - vi leverer mer enn forventet. Det er fortsatt vår drøm, og det jobber vi mot hver dag. 

BI Elektro ble startet av ansatte i bedriften, og modellen var at selskapet skulle eies av personer som jobbet i selskapet. Det skulle bidra til at alle drar i samme retning og sikre engasjement for å nå våre drømmer. Det synes vi har fungert godt, og selskapet er fortsatt eid av dagens ansatte og tidligere ansatte. Dette er en modell vi er stolte av. 

 

Jobbe her: 

Vi i BI tror på åpenhet og evnen til å være rause mot hverandre.  Vi liker å hjelpe hverandre til å bli bedre.

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk. Montører som har det lille ekstra. Enten du er ett ung talent , eller har lang erfaring, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Velger du å ta kontakt, er vi alltid ekstra interessert i om du liker best å jobber med service eller i prosjekt. Også fint om du har noen tanker om du synes det virker mest interessant å jobbe med bolig eller næring.

Kontakt
apartmentpencilphone-handset